Tuesday, November 9, 2010

~i miss that moment~

dear my frens...cewah,,,entry kali ini dipostkan kala aku tengah buntu stdy CRE II..
special for amira syuhada and nor hazwani...why??aku rindu gila masa kita pi jalan2 kl masa first year...seriuss....hehe...bila la masa2 itu akan kembali?hmmm,,,


mira...ingat dak?ni masa kita nak balik dari umah m.cik wani...haha..subuh2 tunggu ktm...dahla wani amek gmbaq shaking...hihi...

ni masa bila ek?yang parti dari KL nak balik phg...yg aku ingat kita rushing lambat nak nek bas...sampai2 pon on time...hishhh...rasanya xpernah kita pi awl kot...ishhh
i love dis pic. very2 much...credits to azam,,,amek gambaq ni cantik...and salah satu sebab cantik sebab adanya kami...ehehehe.,.perasan btoi...serius chatik...
AQUARIA!!!ye....miss this moment...tggok2 ikan..haha....layannn....

tu je..saje post gmbaq banyak2..

2 comments:

MiSS @Mir@ said...

Aaaaalalala...miss jugak!
Huuu...plis2 nak lagi camtu....
sekarang susah nak jalan2 riang ria

::..farhana..:: said...

betoi...aku btoi2 rsa mcm nk pi jln2 mcm dulu..,
wawaaaaa.,,,bilakan akan kuketemu waktu itu lagi..