Saturday, March 5, 2011

::..aDuh..MieraSyuhada..::

Salam sejahtera semua

seperti yang aku ceritakan sebelum ni..
aku memang agak tension dan emosi macm tak stabil lately ni
disebabkan

1. PSM
2. PSM
3. PSM
4. ASSIGMENTs
5. MASALAH.haha..
okeh..
nak dijadikan cerita..
my best friend..cikmierasyuhada pon tension dengan project micro-c dia
( she's taking electrical engineering)
so, kami ni gila hindustan..haha..abeh sume muvie bollywood layannnnn..
cik mira ni gila donlod..pahtu send dkat aku..aku memang HAPPY menerima video2 bolly ni..
soklan biase org akan tanye.." sape ko minat kat bolly neh?"
cik mira tlg jwbkan dah melalui video2 yang disend kat aku..
mestila SHAH RUKH KHAN..haha..
sama kan muke ayah SRK dgn die.haha..like father like son
aku jumpa kat blog someone,,^^

adoii....awatla SRK senyum lagu ni..haha

aku suke tengok cite2 SRK neh..padahal aku tau lakonan semata-mata je pon..haha

seperti orang2 yang suke korea kan..buleh paham bahase korea..
begitula cikmira dgn aku...kalo cite hindi xdak subtitles pon belasah je...dua tiga kerat ayat paham pon jadila..haha..

SRK ni aku suke tengok die berlakon..mcm real..pastu tgok dia senyum..adoiii..haha
^^,
sumber gambar: encik google

adoiii,mierasyuhada...tengok apa dah jadi,,
teruskan mendownload dan send ke aku yer...haha.,
^^

the end_

6 comments:

Anonymous said...

aiiii....amboi2
suka btol tgk crt hindi...
best kan..hehhehe

::..farhana..:: said...

hehe...
suke3..
best3..^^

mira syuhada said...

wiwit! SRK ensem..hahaha

::..farhana..:: said...

mira: haha..sini buleh like dak komen hg?hehe..
suka2..sent lagi video2 srk..ngee~

amira said...

haha..mampoih la youtube duk sumpah seranah aku...

::..farhana..:: said...

aku pulak skype dok marah2 aku..
on ja file masuk.,file masuk on..
haha,,kalo dak OFF
haha...