Monday, January 3, 2011

::..2011..::

Assalamualaikum semua.,

dah lama xupdate blog ni. So, alang-alang nak update, proses menukar ganti segala macam dilakukan. Baru nampak macam best sikit. First, nak wish selamat tahun baru kat semua orang..and most of the first thing that people selalu tanya adalah..-->

APA AZAM BARU AWAK??

untuk tahun ni diri ini nak simpan sorang2 hasrat itu dihati.,bukan nak berahsia,,nak tengok leh x capai.,
(MOGA -MOGA BOLEH)
~jika kau fikirkan kau boleh~[nyanyi sikit bagi semangat]

cerita tentang tahun 2011 ni xdela banyak sangat lagi berbanding dengan 21 tahun yang telah dilalui sebelum ni...Alhamdulillah...suka,duka,pahit,manis,tawar,xde rasa,terlebih rasa,macam-macam la...yang ingat,.yang dah lupa,,,DAN yang sengaja dilupakan..

dan tahun 2011 sudah didepan mata dah sekarang ni..maksudnya?salah satu bermaksud umur bakal meningkat setahun lagi, yang kedua, mula dah sem baru...haiyaaa!!mau cuti lagi...
GUMBIRA hati ini bila dok umah, seperti kawan-kawan yang lain jua kan..berbahagia disamping yang tersayang.

ceritera tahun 2010 dah berakhir, tapi memori 2010 tetap ada kat simpanan otak2, hati2, laptop2, handphone2,,dan segala macam la,.
dan episod bagi ceritera kehidupan bagi tahun 2011 baru je nak bermula..baru 3 hari,.

SELAMAT TAHUN BARU 2011!!



4 comments:

MiSS @Mir@ said...

Selamat tahun baru!!! aku ada azam baru thun nie!! yeyeah..haha...

::..farhana..:: said...

wanna to share with me?wink3..

MiSS @Mir@ said...

will be shared in my next post..haha

::..farhana..:: said...

ha3...ok..im waiting...