Thursday, December 16, 2010

::..hOLiDAy..::

Assalamualaikum semua.,
hi readers.,,
sorry lama xupdate..malas nak online sebab xtenet..hehe.,
kali ni aku update my blog dari NILAI.,ye,Negeri Sembilan.,meh jalan-jalan rumah my best friend.,Leftenan Muda (PA) Norhazwani...haha..congrates...beliau ni baru ditauliahkan jadi Leftenan Muda Pertahanan Awam.,^^.,

majlis pentauliahan kat UiTM Shah Alam..,dari situ aku n amira syuhada datang ke USIM naik bas USIM ...haha...,join budak-budak sispa.,,esok..nak pegi jalan-jalan.,hehe..^^

sebelum ni aku n kawan-kawan aku tergedik-geduk nak pegi ke I-City...disebaban wani dah g..aku dan mira nak pegi la jugak,,tapi tak berkesempatan,,dan semalam.,KAMI mendapat peluang pegi ke situ..haha..walaupun menggunakan bas nombor 11 ( KAKI )..haha,.penat gak..menghentam jalan dengan mira semalam...dapat pegi sana...waa...satu KEPUASAN.,before pukul 11 malam..kami balik sebab takut pagar TUTUP.,ehe.^^

GAMBAR?nanti aku upload kat facebook ye..banyak sangat...hehe

and lastly...speacial for wani..

TAHNIAH LEFTENAN MUDA NORHAZWANI BINTI MOHD AZAHARI!!

4 comments:

saidatul noor farhana said...

pitching...
ko g USIM jmpe la ustz..
kalo jmpe ckp ak kim slm tau???:)

Anonymous said...

tq my darling.. heheheeh
terharu r

::..farhana..:: said...

sai: xsempat nak jumpa...,nnt la...kite g sekali jumpe ustaz...amacam?

Anonymous: ur welcome.,hehe^^

Anonymous said...

haahah.. mai ler lg. 6t hg msg r ustz hg. ak p tmn je. kah3